Partners

Industry 2 Industry is een samenwerking tussen Jaarbeurs en psps consultants

PSP Consultants

psps helpt bij zakendoen over de grens: dat kan gaan om begeleiding van één enkele onderneming maar ook om groepen, uit verschillende branches. Dit in de vorm van volledig georganiseerde handelsmissies, (individueel) marktonderzoek en coaching. Ook kan dat in opdracht van een individueel bedrijf of van een overheidsinstantie/ regio.

psps heeft inmiddels meer dan vijftien jaar internationale ervaring met adviseren bij opbouw van distributie. Verkoop. Marketing. Planning. Personeelsbemiddeling. Coaching. Contacten leggen met potentiële financiers, afnemers en producenten. Juridische en fiscale zaken. De weg wijzen binnen overheden en brancheorganisaties.

Jaarbeurs

We inspireren, motiveren en activeren de handel door waardevolle ontmoetingen te creëren. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Want daar ligt onze kracht. Wij zijn veel meer dan een beursgebouw alleen, een plek of een ruimte.

Wij brengen mensen bij elkaar en helpen ze in contact te komen met u. Met uw ideeën, de kennis die u heeft en de producten of diensten die u biedt. Bij ons staat u centraal. Wij geven een podium. Alle aandacht voor u. Vol in de schijnwerpers.