Social selling voor internationaal zaken doen tijdens ESEF 2016

Tijdens de ESEF geven Industry2Industry (I2I) en STEM Industrial Marketing Centre hun samenwerking gestalte met een actie rond Social Sellng en internationaal zaken doen. Kom hiervoor naar stand 2-B055 en laat tevens gratis een profielfoto maken.

Samenwerking I2I en STEM krijgt vorm tijdens ESEF
Industry2Industry (I2I) zet zich in voor bedrijven uit de Nederlandse maakindustrie die (succesvoller) willen opereren in het buitenland. !2I biedt beslissers en sales & marketing managers uit de industrie daarvoor een platform met georganiseerde reizen naar beurzen in het buitenland en informatieve bijeenkomsten in Nederland. Daarbij is STEM Industrial Marketing Centre nauw betrokken voor de programmering en organisatie.

Start tijdens ESEF
De eerste gezamenlijke bijeenkomst op woensdag 25 mei van I2I en STEM is een follow up op de actie tijdens de ESEF. Een bewust gekozen startmoment van de samenwerking omdat veel mensen uit de technische sector deze beurs bezoeken.

Internationaal visitekaatje
Tijdens de beurs kunnen bezoekers op de stand een foto laten maken voor hun social media profiel. Het ‘visitekaartje’ dat behulpzaam is bij international Social Selling. Maar nog heel wat profielen zijn voorzien van een onvoldoende zakelijke foto. Wat zeker voor het leggen van contacten in het buitenland van belang is om wel in orde te hebben I2I en STEM helpen daarbij met deze gratis foto tijdens de beurs en een de workshop internationaal zaken doen via Social Media zoals LinkedIn of Xing. Die laatste is met name van belang voor zakendoen in de Duitse markt.